Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn haakpatroon?

De haakpatronen worden na betaling automatisch verstuurd. Je ontvangt een e-mail bericht met de download link. Hier klikt je op en het haakpatroon opent vanzelf (PDF-bestand). Je hebt het programma Acrobat Reader nodig om het bestand te kunnen openen. Klik hier om de software te downloaden.  

Ik heb een haakpatroon besteld en betaald, maar ik heb geen e-mail ontvangen. Wat nu?

Haakpatronen worden automatisch naar het e-mail adres gestuurd wat tijdens het bestelproces is ingevuld. Het is dus belangrijk dat het e-mail adres juist is ingevuld. Controleer dit goed! Het kan ook zijn dat de e-mail in de spambox (ongewenste e-mail) terecht is gekomen. 

Kan ik als winkelier/retailer de boeken van MyKrissieDolls in mijn winkel verkopen?

Voor de verkoop van mijn boeken (m.u.v. het boek Mijn knuffels van sokkenwol)  kun je contact met mij opnemen.

Ik heb een verkeerd haakpatroon gekocht, mag ik deze omruilen?

Gekochte haakpatronen worden na betaling automatisch verzonden naar het opgegeven e-mail adres. Aangezien het haakpatroon meteen ontvangen wordt, kunnen haakpatronen na betaling niet meer omgeruild worden.

Mag ik mijn gehaakte knuffeltjes verkopen?

De knuffels die zijn gemaakt naar aanleiding van de haakpatronen van MyKrissieDolls mogen (in kleine oplagen niet groter dan 10 exemplaren) verkocht worden onder de voorwaarde dat de volgende tekst genoemd wordt bij de verkoop van de knuffel(s): 

"Deze knuffel is gemaakt naar een ontwerp en patroon van MyKrissieDolls - Kristel Droog-Dekkers (www.mykrissiedolls.nl).

Copyright en auteursrechten
Op alle MyKrissieDolls haakpatronen (ook de gratis haakpatronen), stap- voor- stap instructies en foto's rusten copyright en auteursrechten en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. De haakpatronen mogen niet gedeeld, vertaald, gekopieerd, gepubliceerd en/of (door)verkocht worden. Ook publicatie van de haakpatronen op internet of elders is niet toegestaan. De patronen zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Door het kopen van een MyKrissieDolls haakpatroon vervallen de copyright en auteursrecht niet